Σχετικά με εμάς


Στην esteem, δεν είμαστε απλώς μια εκτιμητική εταιρεία – είμαστε οι έμπιστοι συνεργάτες σας στην πλοήγηση των πολυπλοκοτήτων της αξίας των ακινήτων. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους εκτιμητές, χρηματοοικονομικούς αναλυτές και πολιτικούς μηχανικούς, αφοσιωμένη στην παροχή προσαρμοσμένων λύσεων που εκπληρώνουν τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Όταν επιλέγετε την esteem, επιλέγετε έναν συνεργάτη που ενδιαφέρεται για την επιτυχία σας.

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή μας στην καινοτομία και την ακεραιότητα.


Εκμεταλλευόμαστε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις καλύτερες πρακτικές της βιομηχανίας για να διασφαλίσουμε ότι οι εκτιμήσεις μας είναι όχι μόνο ακριβείς αλλά και προσανατολισμένες προς το μέλλον.

top rightbottom left

Υπηρεσίες


Piggy bank

Οικονομικές

Ειδικευόμαστε σε ολοκληρωμένες οικονομικές υπηρεσίες για επιχειρηματικά εγχειρήματα ακινήτων, διεξάγοντας μελέτες σκοπιμότητας και παρέχοντας ειδικές συμβουλές σε τεχνικά θέματα για την καθοδήγηση των επενδυτικών αποφάσεων σε όλη την Ελλάδα.

House image

Ακινήτων

Προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες εκτίμησης ακινήτων, περιλαμβάνοντας προηγμένες εμπορικές εκτιμήσεις, ακριβείς αξιολογήσεις για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, συμμόρφωση με φορολογικές υποχρεώσεις, αποφάσεις για κάλυψη ασφαλίσεων και νομικά ζητήματα.

Ομάδα


previous person
House image

Γεώργιος Σταθόπουλος

Msc Οικονομολόγος, Πιστοποιημένος Εκτιμητής

Ως επικεφαλής της Esteem Finance & Property Services, έχοντας συνεργασίες με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτικά funds καθώς και ιδιώτες επενδυτές, έχει καθιερώσει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς ακινήτων.

previous person